UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 25 Februari 2011

SETELAH HAMPIR SETAHUN TAK BELI NASI ..

~ Nasi putih separuh, Sayur setengah senduk dan ayam masak kari (bahagian kepak)


Memang betul dah lama aku tak beli nasi...... Tapi dah lama aku tak beli nasi kat kantin ; memang dah hampir setahun. Sebabnya ? Sebab rasa nya yang tak sedap dan juga harga agak mahal compare dengan beli kat luar. Kalau kat luar tu mahal besele juga ; lagipun banyak pilihan. Puas hati.

Semalam buat kesekian kalinya ...hu3...aku terpaksa juga beli kat kantin sebab tak balik umah waktu lunch. Nak kuar malas sebab nak jimat masa. Nak tak nak beli juga le.

Sebungkus nasai cam kat atas tu.....RM4. Korang rasa okay tak? Bukan ape ....memang tak sedap rasanya..:(







6 ulasan:

Azman Roslan berkata...

kalau sedap berbaloi la dengan harga tu. kalau tak sedap.. jangan beli lagi, heheh..

simply nana berkata...

uuiii mahalnya k.azzey. kalau sedap tak pe, ni tak sedap...kalau nana rela bw bekal jea..hu3

sissyira berkata...

salam...


masak sendiri lagi besh =)

ayuorked berkata...

sdap ke nih?? hehe.. oklah rm $.. do follow sy balik..nnti ade mase sy dtg komen2lagi..:)

Woofer Storm berkata...

tak sedap bantai je sis..heeee

ardinihumaira berkata...

;)
kalo sedap, akak lanje dni ey hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs