UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 18 Februari 2011

ALAMAK ! MANA HANDPHONE AKU NIH ???

Keluar umah kelam kabut....kunci pintu dan pagar sume.....tetiba ...opppssss...laptop plak tertinggal kat dalam umah. Masuk umah balik, amik laptop dan kuar kunci pintu semula. Masuk dalam kete, start enjin...bagi panas lebih kurang then terus mendrift lagi...hu3.....Tengok jam 2:40 petang. 2:45 supposed to be in the office.

Alhamdulillah jalan tak sibuk sangat. Sempat gak lah sampai around 2:45 ; sipi2 gak tu....hu3. Macam bese, bila sampai office je mesti kena inform dulu pada my hubby.....Sekali...eh2! Mana handphone nih???

......Alamak tertinggal kat atas katil masa bersiap2 pakai tudung tadi ; ni penangan siap2 sambil tengok jam lah ni, tak nak lewat konon2nya......Sudahnya handphone plak tertinggal kat umah. Hadoiyaiiiiiiii! Terpaksalah aku bersendirian tanpa handphone untuk temph 2-3 jam nih.....hu3....


P/S: Rasa 'kehilangan' betul tanpa handphone nih....:(

4 ulasan:

Fairus Bin Mamat berkata...

ERM.. KADANG2 TAK NAK PAKAI HANDPHONE NI.. MASA CUTI PON TELEFON BERDERING, PANGGILAN DARIN OFIS.. NAK IYU LAH.. INI LAH..

atty's berkata...

nasib tinggal kat umah..

AnneRaini berkata...

bestnye azzey break sempat balik rumah lg..sy pun harini tanpa hp tp bukan tertinggal, bateri kong..huhuu gelap masa depan..

Citarasa Rinduan berkata...

ayu dh biasa tertinggalkan hp di rumah..tak apa2 2 jam jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs