UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 7 Februari 2011

PAGI YANG BERTUAH LAGI . TERUBAT RASA MONDAY BLUES KU..



Macam beselah, bila dah lama cuti nak mulakan keja semula teramatlah malasnya. Monday Blues makin menjadi2. Tapi gagahkan jugalah badan yang rasa lenguh2 ni pegi keja. Touch up le juga muka supaya nampak 'fresh' sikit......Tak delah muka sememeh je....he3...

Tapi bila aku cek je komen kat blog pagi ni, terubat rasa Monday Blues yang menjadi2 nih. Pagi ni bertuah lagi sebab jadi pembaca yang bagi komen bertuah kat blog Kancilbiru ni. Hadiahnya ialah sepeket minuman kesihatan ; Lacto-lite. yang memang HOT kat blog KB.

Apa2 pun terima kasih yang tak terhingga untuk KB sebab sudi bagi surprise yang membuatkan aku teruja pagi ni. Indahnya dunia seindah hati yang ada taman dengan bunga yang mekar berkembang...chewwahhhhhhhhhhhhhhhh....hu3...


6 ulasan:

amirah berkata...

perghhh..rezeki2 lagi..syukur

jeBateja berkata...

rezeki isnin...ahakz

My Little Diary berkata...

salam,

rezeki jgn di tolak... huhu

♥ manje ♥ berkata...

salam

tahniah azzey... (^_^) ~

Kancilbiru berkata...

perghh terus cargas eh? ekekee

ArELeEz berkata...

xaci, owh.. asik m'dpt jer.. hu3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs