UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 21 Februari 2011

ALLERGIC PUNYA PASAL .. LUNCH KAT OFFICE JELAH.

Hari ni memang tak nak nak update sangat coz line yang tak berapa 'cantik'. Rasa gian je jarini nak menaip2 entry macam selalu....tapi dek kerana kekangan masa dan tugas2 yang lain terpaksa aku pendamkan je perasaan tu. ni pun amik waktu rehat update sekejap sementara menantikan solat Zuhur.

Makan di mana hari ni/ Di rumah, kedai , KFC, Mc'D, PIZZA HUT ....kat mana lagi. he3....apa2 pun berhati2 selalu ye. Lagi2 kat luar tu cuaca panas sangat. Kena plak waktu kemuncak ni mesti jalan pun sibuk.

Aku tak balik lunch hari ni ; tapi dah pesan ngan member mintak tapaukan je. Kebetulan aku tak drive hari ni ; my hubby dengan rela hati nak anta. Plan asal waktu lunch memang nak balik tapi my princess plak tiba2 tangannya nya gatal2 ....allergic agaknya. daripada dibiarkan melarat soa aku suruh je my huby bawak ke klinik, tu yang aku tak balik tu.

Inilah namanya lain yang dirancang , lain yang jadi......Kita hanya merancang kannnnnnn.


P/S: Dah lama my princess tak kena allergic cam gitu...tak tau kenapa 2 hari ni plak kena balik.....

5 ulasan:

makdara TERdiva berkata...

selamat berlunch :)
MDT mkn kuih jer lunch arini..diet la konon..

aibaks berkata...

janji makan.. biarla makan kat opis ke.. kat umah ke.. hehe.. perut kene kenyang... baru la lega skit.. hehe

eelobor berkata...

Allah yg menentukan semuanya

ejaMaria berkata...

ingat kan Azzey yg kena allergic... ;p

mzhany berkata...

betol azzey, kita hanya merancang....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs