UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 19 Februari 2011

FITRAH KITA MANUSIA .. MENGELUH JE

Bangun tido petang tadi kepala sakit sangat. Tak tau kenapa. Mungkin terlajak tido kot...hu3....Badan rasa sakit2 je nih. Tapi tak boleh ikutkan sangat. Bawak2 jugalah buat keje sikit2.

Malam ni my hubby ajak makan kat luar....so no cooking at home. I like it!!! Aku baru nak amik periuk masak nasi, tapi daha ada orang offer makan kat luar......sape tak sker kan. So letak baik2 periuk kat tempat aslnya dan boleh le aku online sekejap sementara masuk waktu Maghrib...

Hari ni kurang panas. Kalau tak memang tak senang duduk kat umah.......hmmmmm, mengeluh je kan. Macam nileh kita manusia. Kalau hujan pun mengeluh...panas pun mengeluh....*Insaf tetiba...*Sepatutnya sentiasa bersyukur. Ada hikmah apa yang Allah tentukan tu. Kita je yang tak tau. So lepas ni, pesanan untuk diri sendiri.....jangan asyik nek mengeluh lagi.

3 ulasan:

eelobor berkata...

setuju bab ngeluh tu. ada2 jer yang kita ngeluh kan?

ardinihumaira berkata...

betul3.. kadang2 kita ada perasaan nak mengeluh ;) fitrah

Miecyber berkata...

Manusia memang sokmo tak puas...

Sebab Miecyber's Blog lambat loading sebelum ini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs