UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 20 Februari 2011

TEH 'O' PANAS DAN BISKUT 4 SEGI

~ My breakfast today...:)


Selamat pagi sume. Dah breakfast? Mesti ada yang breakfast kat luar hari ni kan? Aku breakfast kat umah je ; dengan Teh 'O' panas dan biskut 4 segi cam dalam gambar tu. He3......Jadilah kan buat alas perut.

Dah breakfast boleh le online plak. ...Tapi tetiba...aku tercium bau sesuatu sedang digoreng......Bila tengok ke dapur..rupa2nya my hubby tengah goreng telur. H3.......orang tak bese breakfast biskut2 nih. Sib baik dia very independent. Ala..sesekali wife dia ni nak rest dari masak untuk breakfast......Tak salah kan.....:)

7 ulasan:

ardinihumaira berkata...

bagusnya suami akak :)

nur berkata...

azzey
suami mithali tu yer..
Jemput ke:ALL IN ONE

ainnoraini berkata...

hari ini bekfas nasi lemak...bertambah la lg lemak kat badan ni...

umialya berkata...

sesekali makan biskut ngan teh.0, sedap jugak kan..

ctpayong berkata...

assalamualaikum
serta shalawat atas Nabi SAW

hari ni kak ct terlebih rajin. boleh plak terbuat nasi lemak..nasik lemak kukus lagi...jgn tegur der..terbantut semangat.

eelobor berkata...

alamak nostalgia nyer, dah lama tak makan biskut kering ngan teh o. teringat zaman duk asrama utk minum petang lepas solat asar

mzhany berkata...

fuhhh biskut 4segi tuh, sedappp o layannnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs