UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 24 Februari 2011

INILAH DIA BLOGGER TU

Semalam kan aku ada cite tentang kemunculan 1 lagi blogger baru. So hari ni aku nak kongsi sape dia blogger tu dan blognya.

Actually dia ni officemate aku ; 1 intake pun. Nama blognya clubasteriaparadoxepy. Ha3...sedap kan nama blog dia. Jangan sampai tergeliat plak. So boleh le cuba2 terjah ke sana kalau nak tau apa yang ada kat dalamnya ; bak kata saudara shahromnasruddin dalam entry ni..."jom kita follow dia ....tolong rakan2".

Kalau yang kaki bisnes tu memang tak rugi lah masuk blog si epy ni. Ada peluang untuk buat duit kat situ. So ape lagi...jom kita gegar sama dia......


P/S: Ini bukan entry nak promo kawan sendiri...tapi saje nak tolong kengkawan ; teringat masa aku mula2 ada blog dulu. Seronok sangat bila ada kawan baru datang follow kat blog aku.

5 ulasan:

wahida berkata...

wah...semakin ramai blogger baru muncul kan?

klik ur HB...

eelobor berkata...

nanti nak cuba singgah kat umah jiran baru

makdara TERdiva berkata...

nanti akan ku terjah..tungggggguuuu :D

ardinihumaira berkata...

;) eratkan ukhwah

epy berkata...

hehehe...sila la singgah...jengguk2 sedara baru...tq for ur support..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs