UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 6 Februari 2011

MANDI -MANDA DI SG GABAI LAGI

~ Me n my hubby.....

~ Ni bukan bertapa ye....tapi bersila...he3.....

~ Best nya dapat main air semalam puas2.....Sejuk plak tu...

~ Me n my princess plak nak posing...:)


~ View dari atas.....

~ 'Raja' kanak-kanak riang nih....he3......

~ My princess yang nak maintain cun...hu3...



~ Memang ramai betul orang yang mandi-manda semalam...

~ Handsome tak I?...Ha3..lariksssssssssssssssss!



~Masa we alls mansi tu tetiba hujan...so apelagi, memang sejukkkkkkkkkkkkkkkkk jadinya....


Semalam (5/2/2011) balik dari kenduri kawen tu, rasa macam cuaca panas sangat sampai my hubby asyik menceceh je dalam keta, kata air-cond tak rasa sejuk dek kerana cuaca kat luar yang teramatlah panasnya.

So demi nak ‘menyejukkan’ keadaan tetiba je aku ajak my hubby pegi mandi-manda kat Sg Gabai lagi. Ini dah kali ke-3 we alls ke situ.

So, bila cadangan dah dipersetujui aku terus balik umah dan siapkan apa yang patut untuk di jadikan kudapan masa mandi-manda tu. Buat sandwich sardin je pon. Senang dan cepat!Lepas Zuhur we alls pon gerak menuju ke Sungai Gabai......*naik kete tau...bukan gerak jalan kaki....hu...*

Lama gak berendam kat situ. Memang ramai orang betul semalam. Maybe nak mengabiskan cuti yang ada dengan family. Hampir 2 jam juga kat situ. Lepas Asar baru we alls gerak balik ; dalam pukul 5:30 petang. So, silalah jamu mata dengan gambor ni sume ; setelah hampir 2 jam aku tunggu punya tunggu punya tunggu nak update entry ni sebab line lembap sesangat!



P/S: Walaupun badan sakit2 hari ni....tapi tetap rasa happy dapat spend time dengan family......

5 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

ayu suka mandi di air terjun,,
ianya umpama terapi..kerana air terjun adalah ubat untuk sakit sendi
tu yang lepas mandi kita rasa bisa2..

PS: hujung minggu..ayu macam nak ke air terjun kota tinggi, ajakkanmu ke sana..buatkan ayu ala2 mau berenang...hahahha

Miecyber berkata...

Sonoknyer bercuti...

Hosni Mubarak orang terkaya di dunia.

eelobor berkata...

wah...dah lama tak ke sg.gabai nie. dekat jer ngan umah azzey kan?

ardinihumaira berkata...

wah.. gambar last tu unik betul :)
lama dni duk perati... anak akak lompat ke cmana tu hehe

ArELeEz berkata...

buleh jadik duta gabai nih! he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs