UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 15 Februari 2011

JOM MAKAN ROTI CANAI !.....ROTI PLANTA MANIS KE TAK?

~ 12:13 am.....Sila pecaye ye....Ni gambar ori ni sebagai bukti...hu3...

~ For me....

~ For my hubby...

~ For my princess...

~ For my princess plak...


Hu3....Ni citer subuh tadi. Actually sejak lepas Isya' lagi my hubby ajak kuar minum. Tapi aku yang postponed kan coz nak abiskan tengok telemovie HIJAB DI KALBU. Telemovie sempena Maulidur Rasul lakonan Arash Mohammad dan Eja yang sarat dengan pengajaran.

Citer tu abis kul 12:00...so lepas tu barulah kami kuar cari makan....hu3......Hala tuju adalah restoran AYZA'S kat Bandar Kajang.

Kebetulan my princess dah lama tak pekena Roti Planta, so orderlah untuk dia. Aiskrim goreng pun ada kat situ. Sedap gak sebagai pembuka selera. Untuk aku dan my hubby , kami order Roti canai bese dan Roti Telur je.

Tapi yang peliknya Roti Planta nya tak manis. Yang bese my princess makan sebelum ni ada gula kat dalamnya dan of course le rasanya manis. Tapi yang ini....cuma ada planta je. Tak taulah aku.....samaada kat situ Roti Planta nya mmg cam gitu ataupun dia lupa nak letak gula. Becoz ini first time makan Roti Planta kat sini sejak setahun lebih aku dok sini....hu3......


Pengalaman korang makan Roti Planta plak macam mana?

7 ulasan:

ardinihumaira berkata...

lom penah lagi makan roti planta. yang sardin penah. sedap :D

Izan Ishak berkata...

rasanya kalau roti planta mmg manis kan kak...lupa tabur gula kot~

eelobor berkata...

hehehe, baru jer balik dari kedai mamak pekena roti nan cheese with garlic & ayam tandoori. best wooo

kakchik@ella berkata...

Azzey kecik je. mkn 10 kali sehari pun tk pe dik. hihi ..

ejaMaria berkata...

yang manis tu bukan ke roti bom... cube try order 'roti bom' plak... ;p

sahromnasrudin berkata...

assalamualaikum...

saya suka roti boom....sedapp...

~ yus ~ berkata...

dulu2 masa anak sorang selalu gak kuar malam atau pagi2 mcm tu..

Tengok gak cerita tu, mmg sarat dgn pengajaran.

klik ur hb.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs