UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 26 Februari 2011

KFC DI PETANG HARI

~ Set Dinner Plate......

~ Ni favourite my princess..kalau tak order sure masam muka dia...:)


Petang semalam ke KFC lagi. Kali ni KFC di TESCO Kajang jadi sasaran. Menu yang diorder...macam bese. Aku sker yang ori sama cam my princess. My hubby sker yang spicy. Lain orang lain citarasa le kannn...

Sejak dulu lagi memang tak jemu makan KFC ni. Pada aku seketul ayam pun dah cukup. Kalau Snack Plate tu makan sorang2 memang tak abis. Aku sker yang ori sebab rasanya yang lemak2 masin tu taj menjemukan. Korang plak macam mana?

9 ulasan:

ayuorked berkata...

ya ALLAH, sedapnye u... lapa plak.. dh lah kempunan nk mkn KFC nie.. hehe..soon2 akan ku mkn gak.. :)

meaw berkata...

meaw makan donut fish tadi :)

Princess Nur berkata...

asal namanya KFC semuanya sedap! huhu

kella berkata...

nak chezzy wedges! nak cezzy wedges tuh!! waaaaaa

zacky ~786~ berkata...

spicy x2 :D

HonEyBuNNy berkata...

lama sudah xmakan kfc...rindu lak..asyik makan mcd ja..hehe

eelobor berkata...

nasib baik dah tak ngidam tgk gambar nie sebab semalam baru makan KFC. hihihi

Novelgurl berkata...

salam..saya nk y spicy gak! hehe

ardinihumaira berkata...

terliur la dni.. gulpp:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs