UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 22 Februari 2011

HEARTBEAT NOTICE


Aku saje nak share Notis yang ada dalam Akaun Hearbeat aku hari ni ( sebelum ni may be aku yang tak perasan). Atau pun memang korang pun received Notis yang sama?

Kandungan yang dinyatakan dalam notis tu......


NOTICE:
Thanks for supporting HeartBeat.my through HB!Affiliate. Recently, we found that some of our affiliates are using some illegal tricks to generate "invalid" visits to HeartBeat.my.

To be fair for all our affiliates and protect HeartBeat.my, we will be analysing all the visits from time to time. If affiliate is verified to be involving in such activity, we will forfeit all the earning and suspend the account permanently.

Thanks again and we hope to issue you a cheque in a shorter time.


P/S:Korang dapat tak (kepada kawan2 yang ada join Heartbeat)



7 ulasan:

~ yus ~ berkata...

ada. Memang dah beberapa hari lepas perasan notice tu...huhu

Aku Ibu Muda berkata...

sampai skang tak register HB lagi :)

relevan berkata...

Bila boleh Cash out Azzey ?..

JunAina berkata...

k.aina tak perasanlah pulak azzey...

Fairus Bin Mamat berkata...

AISEYMAN.. TAKLEH LA NAK SURUH KLIK LAGI..

Fairus Bin Mamat berkata...

SAMA LA KITA.. :(

ardinihumaira berkata...

a ah skang ni ramai lak guna cara tak elok nak dapat earnings kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs