UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 10 Februari 2011

DEMAM .. TAK SELERA MAKAN NASI ; TRY MEE REBUS PLAK

~ Lunch hari ni.......Mee Rebus....


Hari ni memang aku tak sihat. Balik waktu lunch tadi pun kepala dah rasa weng2 je...pening. Badan plak rasa seram sejuk. Nasi dan lauk yang dimasak pagi tadi langsung aku tak selera nak makan. On the way balik terfikir nak beli Kerang masak bercili yang aku sker tu.....sekali kakak tu tak jual plaj hari ni ; lauk lain ade le katanya...Aku tak nak lauk lain aku nak kerang je.......:(

Kebetulan kat depan sikit je ada orang berniaga mee rebus. My hubby penah beli sekali kat situ. Sedap. ....Terus tukar plan nak makan mee rebus. Beli sebungkus je share berdua....takut tak abis. RM3.00 je sebungkus. Tapi berbaloi2 sebab portion nya banyak.

Selain dari bahan2 yang bese....ada juga daging . Tengok jelah dalam gambar tu. Nampak lain sikit. Memang tak rugi beli. Sedap plak makan hari ni sampai licin kuah mee rebus tu. My hubby siap makan nasi berkuahkan kuah mee rebus tu lagi.....

Alhamdulillah kenyang. Cadangnya kalau ada lagi petang ni nak beli lagi. Nak makan dengan my princess plak. Korang sker mee rebus?

7 ulasan:

Shafa berkata...

suka tapi prefer udang sbb suka manis udang tue. ^_^ nyum nyum.

atty's berkata...

kty suka mee rebus..suka mee rebus kat anje sek 15 bbbangi

Jom baca: Bertahun2 Tersalah Tarikh Wedding Anniversary

AngahSayang2314 berkata...

wah meletop habisss looo mee rebussss hehehe....

*azni* berkata...

sedapnye mee rebus...

kakchik@ella berkata...

mmmmmm .. favorite KC tu azzey. Moga azzey cepat sehat ye dik.

~ yus ~ berkata...

Suka mee rebus kat Angsana JB..:)

ardinihumaira berkata...

uiyooo... mengiurkan :D suapkan dni sket kak hehe..semoga cepat sembuh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs