UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 14 Februari 2011

TAK BOLEH KOMEN BLOG AKU ?

Hadoiyaiiiiii! Jangan le cam gini. Buat aku risau sigh...Ada kawan2 blogger ; ejamaria inform aku yang dia tak leh nak komen kat blog aku ni pagi tadi. Terima kasih untuk dia sebab bagi tau. Risau plak aku dengan situasi tu. Korang yang lain pun sama ke. Ada tak yang cuba2 nak komen kat blog aku ni tapi tak boleh....???

Kalau ada tolong inform ye. Tak nak le nanti aku macam cakap sorang2 je kat setiap entry yang aku tulis kat sini. Sebelum lunch tadi aku merepek kan tentang peniaga Mee Rebus yang boleh hilang bisnes sebab tak jaga hati customer ; takut2 nanti aku plak hilang pembaca dan kawan2 yang sudi datang blog aku nih dek kerana nak komen tak boleh...

Tolong inform ye kawan2..Tq....:(

10 ulasan:

Azman Roslan berkata...

test...

tengkorakemas berkata...

2nd test...

tengkorakemas berkata...

2nd test...

ardinihumaira berkata...

boleh, kak :D

sahromnasrudin berkata...

test power..

sok pergi perarakan tak???

ainnoraini berkata...

ok jer...boleh komen....

ctpayong berkata...

boleh boleh boleh.

roger & out.

Lina berkata...

ok dah ni azzey...bole dah ni komen

mzhany berkata...

hany dpt je komen kat blog azzey nih.

AdRiNa pUtRi berkata...

camne..? putri nye belog pown taleh komen ugak.. kak tolong putri boleh? huwaaaaaa... nak nangis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs