UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 11 Februari 2011

TIPS BERBLOGGING..

Sape aku nak bagi tips tentang berblogging? Nak kata follower ramai....takat 400 lebih tu ; syukurlah juga da yng sudi follow tapi tak segah blogger2 yang follower dah ribu riban.....Nak kata income Nuffnang dah boleh cover expensess aku sebulan...jauh panggang dari api. Tak delah macam RM..Dia blogger terkenal. Pengalaman pun dah banyak......

Cumanya yang aku nak kongsi kat sini macam yang RM (Redmummy) cakap juga.....blogging kena ada minat. Kalau tak de minat susah. Soal income ia akan datang kemudian. Tak semestinya bukak blog hari ni...esok lusa dah dapat hasilnya. Kenalah sabar. Dan tak boleh jemu.

BW sume tu ramai yang dah tahu kepentingannya, so apelagi teruskan BW di samping terus update citer2 yang menarik dan sekreatif mungkin yang boleh kita kongsikan. Sekali orang sker ; mesti orang akan datang bertandang lagi itu yang akan membawa trafik sebenarnya. Trafik yang mampu menaikkan blog dan seterusnya .....Insyaallah berambah juga nanti earnings Nuffnang kita.

Cepat atau lambat; berbalik juga pada rezeki masing2. Dia yang memberikan rezeki. Macam RM pun only after 2 yrs blogging baru beliau dapat cek dari Nuffnang. Teruskan berblogging dengan minat dan tanpa jemu BW sambil tinggal jejak / komen. Yakin lah setiap usaha pasti ada hasilnya.....Insyaallah.


P/S: Sape aku nak kasi tips....cuma perkongsian dan luahan hati semata2....:)

10 ulasan:

:: noremy bte rahmat :: berkata...

walau pa pe pun,tq coz sharing...

(^___^)

mama maman berkata...

boleh dikatakan azzey bg ilmu pada yg masih baru nih.... :)

ainnoraini berkata...

tq azzey...for sharing...
dpt jugak info...

ejaMaria berkata...

hehehe... duit... lagi dikejar... lagi jauh dia lari... ;p

p/s : klik ur HB ;p

d_LA berkata...

pepun jgn berputus asa kan..Adalah tu rezeki nt..thanx bg tips ni ^__^

Izan Ishak berkata...

setuju ngan akak...kejayaan dlm berbelog tak dtg sekelip mata kan~

Azlina.Azhar berkata...

yerla..semuanya terserah pada rezeki masing masing....

**click your HB..

http://azlinaazhar.blogspot.com

Miecyber berkata...

Saya selalu buat blogjoggingg$$$

Kedai online penjara Rusia

Fairus Bin Mamat berkata...

PELAN2 KAYUH DALAM DUNIA BLOG NI.. :) KLIK UR HB..

ardinihumaira berkata...

dni skang dah tak harap kat $$ dah kak.. nuff dah tak sayang kat dni. so, dni dua bulan ni blogging tanpa BE je.. ada satu yang dari hari tu sampai skang 95sen tak naik2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs