UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 7 Februari 2011

IKEA .. ORANG TELUK INTAN BOLEH SAMPAI ; AKU YANG DEKAT NI MESTI PEGI JUGA!

~ Inilah dia MEATBALL from IKEA yang jadi idaman hati....

~ Ayam ni (Whole Spring chicken) aku tak heran sangat..ha3...*belagak lebey..*



Cakap pasal IKEA....Bukan barang2 nya yang buat aku nak pegi sangat. Tapi menu meatball nya tu yang aku teringin nak rasa.......*sian aku kann...* Actually dah beberapa kali plan nak pegi ; tapi tak juga menjadi. Baru2 ni my litle sista; Areleez (masa balik dari umah aku) dah sampai ke IKEA ni. Siap pegi makan2 kat IKEA lagi.

Mana aku tak panas hati! Memang makan hati aku....Hu3.....Dia yang dok Tk Intan sesekali datang sini dah sampai IKEA....aku yang dok Kajang ni pon tak sampai2 lagi .....mana aci. Tak kira aku nak ajak juga my huby pegi IKEA. Tak kitra apa jadi pun...Nak IKEA jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! hu3...



P/S: Credit to my litle sista ; Arelezz.....gambar2 tu aku cilok dari blog beliau....heh3...

5 ulasan:

Kancilbiru berkata...

hmmm samalah kita. sampai ke sudah tak sampai2 lagi padahal dekat jer pun..

Sharinginfoz berkata...

lapar le pulak tengok entry ni

eelobor berkata...

saya pun dah 2-3 pegi makan kat situh. memang sedap sis...

ejaMaria berkata...

pegi IKEA... makan kat sana... pastu pegi kat section frozen food dia... beli siap2 meatball ngan brown sauce ngan lingonberi jem dia... nnt kat rumah bole masak sendiri lagi... tambah kentang goreng je... makan la sampai puas... ;p

ArELeEz berkata...

sodap woo.. hingga m'jilat jari, bebeh! ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs