UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 16 Februari 2011

KESIAN MAK ANDAK ..

Kesian Mak Andak (adik my mum). sekarang dia dimasukkan ke wad di HKL kerana masalah fibroid. Dia baru je bersalin anak ke-4. Aku ada buat entry tentang baby dia kat sini. Semalam banyak darah keluar sampai muka dia pun dah naik pucat (ikut citer dari my sista le).

Aku tak sempat jenguk dia lagi. My sista pegi amik baby dia semalam bawak balik kampung kat Tk Intan coz tak de sape nak jaga. Yang lagi 3 orang bersekolah dan dah boleh dihraplah yang sulung tu untuk jaga adik2 dia.

Bulan 4 ni dia akan menjalani operation. Tolong doakan Mak Andak aku cepat sembuh dan boleh keluar wad secepat mungkin. Kesian kat anak2 dia especially baby kat kampung tu.

5 ulasan:

Ati Masrif berkata...

bahaya juga penyakit tu..

semoga makcik azzey di permudahkan
dan cepat semboh



Jom baca: Tag Dari Tok Dukun

nur berkata...

Azzey.
moga beliau lekas sembuh..
Jemput ke:ALL IN ONE

eT berkata...

bahaya eh fibroid nih??
member pon ada sekali ngan baby dlm perut plak tuh...riso jek dia...

Izan Ishak berkata...

ya allah kak azzey...mintak2lah mak andak akak tu cepat sembuh. sian kat baby dia tu.

ArELeEz berkata...

windu plak kat jiha yg sungguh adorable tuh. hmm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs