UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 25 Februari 2011

MACAM MANA AKU BOLEH LUPA ???

Macam mana aku boleh lupa. Hari ni aku tak drive ; my hubby yang anta. Tapi dah dekat pukul 12:15 t/hari aku boleh wat slumber je tak call dia. Nasib baik dia call aku. Kadang2 my hubby ni kalau tido susah sikit nak tejaga coz dia keje malam tadi.....hu3....

Nasib baik tergerak hati dia untuk call aku...Kalau tak....rest kat surau jelah (12:15 t/hari - 02:45 petang....:(


P/S: Allah juga yang menggerakkan hati kita hamba-Nya....

8 ulasan:

Fairus Bin Mamat berkata...

MAKAN SEMUT LA TU.. PASAL TU JADI LUPA.. :)

kella berkata...

betul tu.. Allah telah menggerakkan hati utnuk teringat.. syukur kan.. berkat Jumaat.. :)

Ati Masrif berkata...

sama gak dgn kak ati ni
cepat benor lupa ...huhu


Jom baca: ULANG TAHUN KE-10

!eNa PnG berkata...

alahai...



lupa pulak yea...

makdara TERdiva berkata...

bila dah tua ni, byk wayar2 dalam otak yg dah longgar..sebab tu la selalu lupa..hihi!

ctpayong berkata...

biasalah ter ni tapi tidak sengaja. Allah jua yg mampu menolong kita!

eelobor berkata...

hehehe...itu menandakan kita dah semakin berusia kan...

ardinihumaira berkata...

kadang2 terlupa kejap.. pending.. hehe pastu baru teringat balik kan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs