UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 15 Februari 2011

Mc'D DI PAGI HARI





~ Pagi2 lagi my hubby ajak ke Mc'D. Rezeki tu...rezeki jangan ditolak. So terus siap2 ikut je apa selera my hubby......:)


~ Ini aiskrim OREO McFLURRY request by my princess...Dia tak ikut coz nak tido lagi...hu3...


Hari ni, pagi2 lagi my hubby ajak breakfast kat Mc'D . Dah 2-3 hari dia mengidamkan *heh3.....* Coffee Mc'D. Aku ikut je coz tak berapa sangat dengan Mc'D nih. Tapi kalau makan free.....boleh saje.....he3...

So, our breakfast today macam kat dalam gambar atas tu......Coffee, Sausage McMuffin dan Hash Brown. Hash Brown ni sedap makan panas2. Crispy lagi.......Kalau dah sejuk tak sedap sangat.....


P/S: Korang breakfast kat ne tadi?

2 ulasan:

Azwani berkata...

breakfast ngan makaroni bakar je...

ardinihumaira berkata...

cedapnye akak breakfast :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs