UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 15 Februari 2011

DOKTOR TAK CEKAP ?

Kemahiran pelatih pegawai perubatan lulusan universiti luar negara dipersoal

KUALA LUMPUR: Tahap kemahiran lebih 3,000 doktor pelatih, terutama lulusan universiti luar negara yang mengikuti latihan 'housemanship' di hospital kerajaan dipersoalkan apabila ada antara mereka tidak cekap melakukan prosedur asas pemeriksaan kesihatan.

Sumber - BERITA HARIAN


* Risau plak aku bila doktor yang kita selama ni percaya boleh membantu merawat penyakit dah dikatakan sebagai tak cekap.....Macam mana tu?

6 ulasan:

sissyira berkata...

salam


no comments la, tapi takut juga bila fikir hal ni.huhu

jeBateja berkata...

errr....risau gak tu...anak buah dah kena sekali tu...

Sharinginfoz berkata...

benda ni perlu penelitian yang lebih tinggi oleh kerajaan

s.y.a.r.q berkata...

pernah dgr pasal ni dulu.
sebab kan dr.pelatih dr overseas kurang cekap.

Novelgurl berkata...

Assalamualaikum

ish..bahaya tu.

ardinihumaira berkata...

penah dengar juga sebab kawan dni susah dapat kerja kat hospital kerajaan. dia apply hospital swasta je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs