UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 6 Februari 2011

CHICKADEES - CIKEDIS YANG EVERGREEN



Rasanya bukan akunsorang je sker makan junk food yang satu ni ; Chickadees@Cikedis. Ramai lagi yang sker kan. Dulu2 Chickadees ni paket kecik je. 10 SEN je satu. Masa tu aku sekolah rendah lagi. Ingat lagi kedai aruah Embah aku banyak jual Cikedis nih. Dan yang tukang abiskan adalah cucu dia yang sorang ni.

Sedapmakan Cikedis nih. Kalau sambil blogging pun okay gak. Tak pun sambil tengok TV. Sekarang paketnya dah besor sikit. Tapi kaler tetap sama....hijau juga....

Satu lagi bila sebut Cikedis ni aku terus teringatkan rakan blogger merangkap penulis blog My Little diary....coz URL blog dia terselit perkataan cikidis di situ. May be dia pun penggemar Chickadees @ Cikedis cam aku......hu3......

So, ada sapa2 lagi sker Cikedis....kita boleh jadi geng Cikedis!

5 ulasan:

azieazah berkata...

AZZEY, betullah. Masa kecil2 dulu Kak Azie pun suka sangatttt..

Sekarang dah kuar balik, tapi rasanya sekarang ni macam sangat masin.

Dan anak-anak Kak Azie larang beli, sebab rasa masin dia sangat kuat. Kalu depa makan pun, mungkin sorok2 kat sekolah.

yang pasti, junk food ni memang ralit melayannyerrr...

Bila Mak Tarzan Membebel...

ardinihumaira berkata...

dni suka gak ritu... sedap masin2 tu rasa macam gian nak makan hik3...

skang dni duk suka makan bika :D

My Little Diary berkata...

salam,
saya mmg penggemar cekidis masa budak2 dulu...
sekrng kena kurangkan sbb umoq dah tuo... :)

ArELeEz berkata...

org sker jer.. apa2 snack, keropok bagai.. pun sker. esp yg ada flavor ayam/pedas2. best layan sambil tgk tv/dlm keta. ;)

Fairus Bin Mamat berkata...

BUKAN SETAKAT EVERGREEN.. RETRO TU..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs