UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 7 Februari 2011

REPLACE PA LAGI .. BUAT JELAH APA YANG MAMPU

Asyik ke sana sini...baru sekarang aku dapat minum. Tu pun minum susu je segelas .Tadi pukul 9, ada urusan yang nak dibuat. Kebetulan plak hari ni aku replace PA yang bercuti. Memang hari ni kat office aku masih ramai yang bercuti.

Tempat parking pun lengang je. Boleh le nak parking kat mana2 sesuka hati hari ni. Tak de risau2 nak kena block keta orang ke...kita block keta ke.....Kantin pun ikut sama sepi je. Dah le sebelum ni memang ramai yang makan kat luar ; sebabnya boleh baca kat entry ni. Bila dah ramai yang masih bercuti cam gini, lagilah lengangnya.

Aku plak kat tempat PA ni sorang2. Bos pun cuti lagi ; tu yang aku sker tu.....he3.....Tak de banyak keja nak dibuat kalau bos cuti ni...Tapi yang bukan bos plak yang 'sibuk2' tunjuk gaya nak jadi bos. Perasa lebey!!!


* Aku senang je. Apa yang boleh buat , aku buat...yang tak boleh aku just say 'NO' je......*Sekarang dah belajar untuk berkata 'NO'....

3 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

masih mood cuti kan

jeBateja berkata...

uikkk....org dok meraya laaaa...awat pi keja plak ni.....ahakz

ArELeEz berkata...

aah. klu bos coti pa/pt mmg goyang kaki! best! hiks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs