UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 10 Februari 2011

VIRUS SELSEMA DAH MULA MENYINGGAH....:(

Actually situasi yang aku rasa sekarang ni 'meminta' aku untuk ambil cuti.....take arest....n.......zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....sleep! hu3......Tapi masih gigih nak datang keja n blogging.

Pagi2 lagi dah bangun dalam kul 5;30 pagi. Memang badan rasa sakit2 sangat tapi mengenangkan my princess yang sekolah dan nak makan dulu sebelum pegi sekolah.....gagahkan juga badan yang dah lembik rasanya ni. Penangan selsema yang dah mula menyinggah ; menjangkit dengan my hubby lah ni.

Mula2 plan nak gorengkan je ikan dan buat cicah. Fikir2 balik kesian plak tak de kuah untuk dia makan. Sudahnya buat jugalah Ikan kembung masak cili padi. Itu je yang mampu. Itu pun tak sempat nak kemas2 dapur sangat pun......badan rasa lemah sangat. Bila mandi rasa fresh sikit....tapi masih rasa lemah2 je......Hadoiyaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....Virus selsema dah mula menyinggah.....buat apa pun tak senang......:(



P/S: Kawan2 ada ke yg MC hari ni?.....*Mood nak MC ni......*

6 ulasan:

DKosongLapan berkata...

Agaknye memang musim selseme sekaghang ni....ghamei yang awok jumpe semue kene selseme......pegi ambik ubat le yonggg

sahromnasrudin berkata...

kne byk makan vit c nie

munna berkata...

munna baru je ambil mc 2 hari lepas.. gara2 selsema satu rumah... mmg tak tahan kepala dizzy semacam je.. dah tu anak2 pun semua soh seh je hidung

kakchik@ella berkata...

mkn ubat cepat azzey .. sblm melarat.

Fairus Bin Mamat berkata...

UNTUK BAIK.. MAKAN SAJA UBAT SELSEMA.. :)

ardinihumaira berkata...

moga cepat sembuh, kak.. dni Alhamdulillah dah baik daripada demam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs