UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 23 Februari 2011

MY PRINCESS .. TAKE CARE SWEETHEART

~ I really love my princess...my sweetheart....

~ Harap2 my princess boleh bersekolah cam bese....


Hari ni my princess dah mula kurang panas badannya dan dia pun ada cakap nak pegi sekolah hari ni. Harap2 dia betul2 sembuh lah naknye. risau aku bila dia demam ; on and off plak tu. Kejap sejuk kejap panas badannya.

Tapi baru kejap tadi aku call, dia kata dia dah okay. Tengah bersiap2 nak pegi sekolah. Cuma suara dia je serak sikit coz masih batuk2 lagi. Harap2 dia okaylah kat sekolah nanti....



P/S: Aku siap pesan macam2 suruh dia bawak ubat n minyak cap kapak ke sekolah....Memang dia dah 14 tahun ; dah besor. tapi aku rasa dia 'kecik' je lagi....

8 ulasan:

wahida berkata...

semoga ur princess cepat sembuh...sihat sepenuhnya...amin...

eelobor berkata...

yer, semoga si "kecik" tuh cepat sembuh & dapat belajar agar senang sket hati mak dia. hihihi

nur berkata...

SEMOGA CEPAT SEMBUH SI KECIK TU YE..
MAK KAMU SAYANG KAMU BANYAK BANYAK TU SI KECIK..

JEMPUT KE: ALL IN ONE

ardinihumaira berkata...

semoga beliau cepat sembuh, amin

;)

MamaEma berkata...

dah besar anak dara awak yer..

munna berkata...

semoga cepat sembuh ye ...klu anak2 yg sakit mmg mak dia yg lebih gelisah dan susah hati

amirah berkata...

kita ibu-ibu ni mmng camni la azzey kan?kalau anak demam mmng risau sgt..hehe

mzhany berkata...

azzey gmbr pertama macam kakak dgn adik jer ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs