UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 7 Februari 2011

AKU..DENGAN CARA AKU - BUKANNYA SOMBONG

Semakin menuju petang...semakin lengang..semakin sunyi suasana kat office ni. Ke mana sume orang pegi? Aku kah yang keseorangan di sini..* he3...budget ahli sastera tu..*

Actually aku stil kat tempat PA ni. Memang sunyi. Cuma bunyi papan kekunci komputer ni je jadi peneman. Pandang2 sekeliling...ada yang ghalit dengan keja masing2....tak taulah keja hari ni ke keja minggu lepas...Ada juga yang sedang rancak bercerita...Ahhhh, biarlah. Malas aku nak amik tau sume tu.Biarlah mereka, asalkan mereka bahagia begitu..hu3..

Aku? masih dengan cara aku. Buat keja sendiri jangan susahkan orang lain; tapi bukan bermakna sombong. Ada masa aku pon sker bercerita....kekadang sampai tak boleh berenti bercerita. Tapi biarlah kena tempatnya. Kadang2 bila dah biasa memang susah nak ubah, tapi kalau yang terbiasa itu tidak betul maka itu semestinya perlu diubah....Fikir2kanlah...:)


P/S: Dah penat menaip....bukak laci nampak biskut kering (biskut 4 segi...). Cicah ngan air teh 'O' panas sedap ni....Hi3..

4 ulasan:

d_LA berkata...

smlah azzey..dla layan blog je..x smpat nak gi sembang2..bukan ape sbb dla sorg je perempuan kat unit ni..hehe..mls nak trn bwh gi sembang..sembang kat blog pun best ape..kan?

Fairus Bin Mamat berkata...

WAH.. DALAM DIAM2.. MAKAN BISKUT ERK.. :)

Citarasa Rinduan berkata...

samalah..tak suka nak kacau atau ganggu kawan2 punya kerja/hal...

ArELeEz berkata...

klu cicah ngan ayam kfc lagik marvellous tau! ahaks3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs