UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 9 Februari 2011

SEDEKAHKAN AL-FATIHAH UNTUKNYA..

~ Me n my princess ....di sebalik bunga2 yang menawan.....hu3.....


Oppsssssssssssssss.....jangan suspen plak baca tajuk entry. Sabar dulu , baca sampai ke sudah ye. Actually tetiba aku teringat my princess kat sekolah tu. Hujan tengah turun lebat ni ; pon tetiba je. Tadi cuaca cukup panas......dan sekarang hujan lebat plak mengambil tempat.

Tentang tajuk entry ni bukan apa.....Aku nak berkongsi tentang satu artikel yang pernah aku baca. Kalau kita tiba2 teringat kepada seseorang .....anak kita ke.....pasangan kita ke...ibu bapa kita ke......Bacakan Al-Fatihah dan sedekahkan untuknya.

Niatkan dalam hati agar orang yang dimaksudkan itu akan sentiasa kuat imannya dan sentiasa juga dalam perlindungan-Nya. Mudah2 an dia baik2 saje. Walaupun jauh dari diri kita. Sebenarnya boleh juga kita niatkan pelbagai lagi asakan tidak menyalahi yang sepatutnya.

Inilah sebenrnya tujuan n3 ni. Saje nak kongsi apa yang aku tau. Kalau ada yang dah tau....kita sama2 lah terus amalkan.Mudah2an kebaikan untuk kita semua.....Insyaallah..


P/S: Mudah2an my princess akan selamat sentiasa walau di mana dia berada......amin....

8 ulasan:

Shafa berkata...

suspen je. thanks info. baru fa tau...

amirah berkata...

insyaAllah dalam lindungan Allah selalu..

♥ manje ♥ berkata...

moga baik2 saja... insya Allah ~

wahida berkata...

oh ye ke...baru saya tau...thanks sharing...

Myra Jay berkata...

Betul tu.. Walau di mana kita @ dia berada moga dalam lindungan Allah..


Jom terjah my new entry : Fasha Sandha buka bisnes??

fiq. berkata...

betul2. sedekahkan al-fatihah untuk mereka.
jgn lupa, sayangi dan doakan kesejahteraan org yang masih ada di sisi kita :)

atty's berkata...

semoga kita senantiasa dalam lindungan nye selalu .amin

Baca jom: Kasihan budak tu

ainnoraini berkata...

tq info ni...
nnt saye pun nak sedekahkan al fatihah untuk anak saye...

biar dia sentiasa dilindungi dan jauhkan perkara yg tak diingini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs