UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 8 Februari 2011

AKU DEMAM … ?

Sakit2 badan ni dah beberapa hari dah. Bila malam je badan rasa panas. Malam tadi lepas Maghrib aku terus ‘pengsan’ tido sampai ke Subuh. Bsadan sakit tak lalu nak buat apa pun.

Datang keja..kat office plak ada member yang tak sihat. Yang sorang lagi selsema….Ada yang anak baru je keluar wad coz kena Denggi…Seriau plak aku dengar Denggi ni.. Mintak dijauhkan le dari Denggi nih..:(

Tapi simptom2 yang aku rasa sekarang ni merisaukan aku….Adakah aku demam? Memang aku susah nak demam ; kalau pening2 tu bese lah. Lepas makan ubat…okay le. Demam yang lama memang dah lama tak kena. Risau juga….

9 ulasan:

Mazlina Mokhtar berkata...

maybe tgh musim sekarang nih.. sy pun baru baik demam.. apapun jgn lupa mkn ubat klu ada ubatnyer.. hohoho

eelobor berkata...

baik gi check doktor sis....

ardinihumaira berkata...

dni pun ngah demam2 ni kak.. semoga kita cepat sembuh, amin
;)

relevan berkata...

Hah..hehe..entah2 demam...haha!

tiefazatie berkata...

sis..moga cpt sembuh ya..=)

Shafa berkata...

cepat2 mkn ubat. kalau demam nanti tak best la. tak terupdate blog ni nanti.

Miecyber berkata...

Banyakkan minum air suam...

Apa itu Skim Cepat Kaya ?

Fairus Bin Mamat berkata...

SEGERAKAN KE KLINIK UNTUK RAWATAN LANJUT..

ozzy berkata...

salam..
Kadang2 demam ni pun ada musimnya..sebaiknya elok ke klinik dptkan rawatan sbb demam skrg ni mcm2 jenis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs