UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 4 Februari 2011

CUTI MENGERATKAN HUBUNGAN ANTARA KAMI

~ ME, MY HUBBY AND MY PRINCESS.......


Hari ni dah masuk 2 hari bercuti sempenan Tahun Baru Cina. ,Malam tadi bunyi mercun tak berenti2 sampai ke tengah malam. Tapi aku tido gak....tak delah terganggu sangat dengan bunyi2 mercun tu......hu3....

Dah sinonim kan ; bila ada perayaan je mesti ada bunyi mercun. Ntahlah....no komen untuk itu......Dah masuk 2hari cuti, aku tak de ke mana2 pun. Rest kat umah je spend time dengan my family.Kemas umah, masak, makan sama2 dan tido.......Itulah aktivitinya. Yang penting ada masa untuk lebih ambil tahu tentang hal masing2 dalam family.

Family aku kecik je pon ; me , my hubby dan my princess. 3 of us only. Tapi walaupun jumlahnya kecik; kalau kita tak arrange masa untuk mengambil tau antara satu sama lain.....nanti masalh besar yang datang. Betul kannnnnnnnnnnnnn....

Yang pastinya......I LOVE MY FAMILY SO MUCH!!!

4 ulasan:

relevan berkata...

Seronok bercuti..boleh juga membetulkan urat saraf..tapi adakala lagi banyak kerja kat rumah dari pejabat kan..haha!

TiKa LEh berkata...

bercuti memg best kan..hehhe..

ardinihumaira berkata...

nak ikut akak g bercuti :D

ArELeEz berkata...

nape xbalik kampung? klu balik, buleh la kite create aktiviti sengal kite maa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs