UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 14 Disember 2010

KURANG AJAR BETUL, TAK DE KERJA LAIN SELAIN MENGINTAI KE ?!!!

Menyirap darah aku! Terkejut pun iya juga ; bila tiba-tiba my princess menjerit kata ada orang kat tingkap.......

Aku terus bukak tingkap, sambil jerit .....Tak nampak sape2. Tapi my princess kata nampak orang tu lari masa dia selak langsir tingkap. Dia nampak macam orang tu mengintai......

Geram betul aku. Kalau aku dapat orang tu mesti aku sekeh2 kepala dia ....ketuk2 dengan batang penyapu nih. Macam tak de kerja lain.......KURANG AJAR BETUL!!!

* Tak tau sape punya keja.....beselah rumah kat tepi jalan ni. Ramai orang yang lalu lalang..........

6 ulasan:

Woofer Storm berkata...

kes kna skdeng la nii.hahaa berhati2 di jln raya^^heheeee

ArELeEz berkata...

isk3.. bahaya tuh! ckp kat a_bern, jgn bkk pintu/tingkap.

azzey berkata...

Areleez: mmg dia x bukak tingkap, tp langsir terselak kena angin kipas. tu yg dia perasan mcm ada orang terintai2 kat luar. mmg kurang ajar betol klu dpt org tu mmg kena dush2 sampai kiok! huh!!!!!!!

amirah berkata...

kena hati2 pasni..

fairusmamat berkata...

Berhati2lah semasa berada di rumah.. kalau mengitai tak apa lagi. kalau pencuri??

azzey berkata...

amirah: time kasih atas peringatan tu ye....

fairusmamat: tu yg takut gak tu...

p/s: tq datang, baca dan komen kat blog saya nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs