UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 23 Disember 2010

ANTARA GEMBIRA DAN AIR MATA ; BELI BUKU DAN RESULT PERIKSA ..

Tadi ke sekolah my princess. Beli buku2 sekolah dan keperluan2 yang lain seperti yang disenaraikan untuk sesi persekolahan tingkatan 2 tahun hadapan. Sampai2 je kat depan pintu sekolah ; punyalah ramai orang dengan kereta yang cukup banyak parking sampai ke luar kawasan sekolah.

Aku terfikir yang masing2 nak belikan buku untuk anak2. Tapi bila tengok ada wajah2 yang ceria dan tak kurang juga yang menitiskan air mata.......risik2 punya risik, barulah tau.....rupa2nya mereka yang ramai2 tu bukan nak beli buku sekolah tapi temankan anak masing2 ambil keputusan peperiksaan.

Alhamdulilah urusan membeli buku2 untuk my princess berjalan dengan lancar. Sebelum keluar dari perkarangan sekolah tu , aku cuma terfikir sesuatu......aku jug akan merasa apa yang mereka rasa sekarang ini ; terutamanya para ibu bapa........ANTARA GEMBIRA DAN AIR MATA......Moga2 airmata gembira yang bakal menanti nanti...insyaalllah

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

;)
yang penting dah berusaha..

sW33tdARLiNG berkata...

anak masih kat kampung... syok bercuti ngan nenek, apa pun tak beli lagi nii...
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Miecyber berkata...

Air mata mewakili kita di saat kita sangat sedih dan sangat gumbira....

mia berkata...

hehee...xpe sis..akan dtg juga masa tu..all da best utk anak akk ea

mzhany berkata...

InsyaALLAH azzey...ameen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs