UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 29 Disember 2010

OWHHHHHHHHHHHHH....TERUJA PRESSIE FROM MY HUBBY FOR OUR ANNIVERSARY ...




Sungguh aku teruja. Surprise from my hubby. Rupa2nya handphone NOKIA C3 yang dia beli ari tu......as a pressie for me on our anniversary........Aku teramat lah skernya......

NOKIA C3 yang membolehkan aku berblogging dan berfb di mana ; asalkan ada access internet.....:)



* Baru petang semalam dia wish lagi sekali dan cakap yang handphone tu hadiah untuk aku.....SAJE JE NAK WAT SURPRISE!

13 ulasan:

My Little Diary berkata...

salam,

happy anniversary to you....
wah... saya pun teruja tgk gambo nokia tu... huhu

fara berkata...

Happy Aniversery!!!

So lucky dpt adiah cmtu!!! :)

Mazlina Mokhtar berkata...

hepi enibersari..

bestnyer dpt hadiah hp.. moga perkahwinan kekal n bahagia hingga akhir hayat.. AMIN..

btw, ada tag GA utk azzey.. tarikh tutup 1/1/11.. hohoho

ardinihumaira berkata...

whoaaaaaa!
bestnye.. tahniah kak!

eiela berkata...

bestnya dapat handphone tuh. Happy anniversary, moga bahagia ke akhir hayat.

psst..tak sangka dah kahwin rupanya, ingatkan blm kahwin lagi. =P

Sallehudin Said berkata...

nak pinjam ..
hehe

mia berkata...

huwaa..sweetnye sis..ehehhe..happy anniversary ya kak..

Nur Azila Ismail berkata...

so sweet .
fon tu comel kan kak

enyheartsdiamond berkata...

happy anniversary!!!

syrupmasin berkata...

happy anniversary :)

amirah berkata...

bestnya..nak hp baru jugak!!hehe

ArELeEz berkata...

handfon lame tu courier ke kampong. bnyk pahalanye woo..

fairusmamat berkata...

Happy Anniversary.. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs