UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 29 Disember 2010

MAKAN CADBURY DAIRY MILK CHOCOLATE MOUSSE PUN BEST PAGI2 NI..



Sape sker coklat? Sila angkat tangan dan angguk2 ye....heh3........Cadbury coklat memang my favourite. Sume jenis perasa aku sker. Coz Cadbury ni coklat nyer memang sedap dan terasa lemak2 manis gitu.....

Pagi2 ni makan coklat sikit ; boleh naikkan mood keja kot.......Kalau tak tau nak breakfast apa ........makan Cadbury coklat ni sikit pun okay juga.......:)

8 ulasan:

AISHA INANI berkata...

halaaaa, nak jugak coklat!
lapaa nihh. huahhhh!

tapi mls nak pi beli, bolehh? haha!

eelobor berkata...

hehehe, nasib baik tak terliur sangat sebab tak suka makan coklat

Mak Su berkata...

suka yg ada kekacang :)

en_me berkata...

xnak bagi lar tewww.. ihiks

jeBateja berkata...

cisss...buat org terliur jerk...

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

owwhh sedapnya.. kirim satu as birthday present.. keh keh keh... :D

ardinihumaira berkata...

cedapnye... cekelat fav dni :D

ArELeEz berkata...

tp, if overdose, rase cam melekit2 kat tekak. haus lak tuh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs