UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 22 Disember 2010

KESIAN DIA ; TAYAR MOTOR PANCIT LAGI ..

Dah sampai office. Macam bese bila sampai je aku mesti call my hubby untuk inform kat dia. Tapi bIla call tak berjawab mulalah aku risau......Tetiba hp aku berbunyi ; ada msg. Rupa2nya tayar motor my hubby pancit lagi .Baru je pancit ari tu.....Kesian dia. Tengah tunggu kedai nak ganti tayar tu bukak......

Awal pagi ni mana ada kedai bukak lagi....... Nasib baik hari tak hujan. Kalau hujan lagilah kesian.Apa nak buat........

Selamat pagi utnuk kengkawan semua. Yang dah sampai office tu ; teruskan lah dengan kerja2 yang sepatutnya ye....Aku pun nak mula kerja nih. So selamat bekerja....:)

12 ulasan:

IMANSHAH berkata...

salam

alahai, saya pun dulu masa blajar selalu kena kat highway..berpeluk den menolaknya

Kamsiah berkata...

salam
mcm tu la kasih sorg isteri,kan..
akak pun selagi suami tak sampai umah,tak senang duduk...atas jambatan penang tu,moto dia selalau pancit dek paku yg ditabur...

eelobor berkata...

laaaa, guna la tubeless, sekali jer berhabis duit. lepas tu di jamin ok

Heidi Shafiq berkata...

uh sadis giler bile kene mcm tu.. sian hubby ko..

eMMe berkata...

kesiannye azzey....kalo tak naik motor naik kete jam lak, asyik pancit je, sabar je la kan azzey...

atty's berkata...

memang kesian kalo hubby nak g keje moto rosak atau pancit..along minggu ni 2 kali moto rosak..

selamat bekerja azzey

Mazlina Mokhtar berkata...

kesiannyer.. sy pun pnh merasa.. xperlah, sabar jerlah ek.. selamat bekerja gak.. hohoho

psst, sy pun follow awak.. hohoho

azzey berkata...

eelobor: baru je pasang yg tubeless tu last week....tp jadi lagi...:(

ardinihumaira berkata...

dni lom pernah jadi cemni... tapi risau gak...

eelobor berkata...

azzey: tukar moto baru... hihihi

fairusmamat berkata...

Tukar tiub @ tukar, beli tubeless @ tuukar rim @ tukar terus jadi kereta baru.. :)

azzey berkata...

eelobor: hu3....kena tunggu sponsor la tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs