UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 21 Disember 2010

5 MINIT ; ANTARA SATU ENTRY DAN SECAWAN KOPI

Dalam pada busy2 nih aku curi2 masa gak update blog. Masa itu emas ; jangan dibazirkan untuk perkara2 tak berfaedah. Kalau 5 minit itu boleh menghasilkan 1 entry....kenapa perlu dibazirkan dengan berlama2 di pantry atau kantin sekadar menghabiskan secawan kopi ???

Heh3.....Tapi macam yang biasa aku latakan ; Tetap mengutamakan yang utama. Tidak mengganggu tugas hakiki ...itu yang pasti....

10 ulasan:

Azman Roslan berkata...

blog mesti berupdate, heheh...

amirah berkata...

setuju!!

- zuriey - berkata...

betul2..bijak mangambil peluang

fairusmamat berkata...

Ye ke tak ganggu tugas hakiki.. :p

kakchik@ella berkata...

kakchik kdg2 trganggu tugas gak. hehe ..

eelobor berkata...

hehehehe, memang tegar nih

azzey berkata...

fairusmamat: bila x de keja yg pending pada saya x terganggu...:)

Adii NakHeran berkata...

sedap + best kalu kerja cam 2,,,
kalo akauntan susah gila,, sentiasa pending,, kahkahkah,,, jadi gila buleh kot~~
apa pun always keep smile :))

nur berkata...

betul azzey.. heran juga kalau minum kopi sampai berjam jam
ALL IN ONE

ardinihumaira berkata...

dni tadi tak sempat update blog. ni baru ada masa free... tapi blurr... hehe terus bw blog akak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs