UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 20 Disember 2010

MC ; SAKIT MATA

Selamat petang. Agak lewat update hari nih.... Hari ni MC ; setelah beberapa hari sakit mata , hari ni aku terpaksa jumpa doktor . Doktor kata ada infection....may be faktor cuaca panas juga menyebabkan mata jadi sakit.

So untuk beberapa hari ni aku tak boleh pakai lens ; dinasihatkan supaya pakai cermin mata je sampai sakit mata betul2 dah okay......Maybe sebab semalam aku pakai lens masa pegi KL shopping barang2 sekolah untuk my princess tu.

Sambil update blog ni pun smbil kedip2 mata....Hu3.......Yang penting update........:)

6 ulasan:

My Little Diary berkata...

salam,
semoga cepat sembuh, saya pun dah terasa badan mcm nak demam ni... tapi gagahkan jgk pegi opis.. hehe

amirah berkata...

moga cepat sembuh azzey..memang musim kut

♥ manje ♥ berkata...

jgn lupe mkn ubt! (^_^) ~

Myra Jay berkata...

Sis, moga cepat sembuh ye.. Jgn lupa mkn ubat..

sW33tdARLiNG berkata...

selalu gak macam tu, kadang pedih jer bila pakai lens so pergi keje specky ajer laaa
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

ardinihumaira berkata...

semoga cepat sembuh, kak...
amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs