UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 15 Disember 2010

JOM BERKENAL-KENALAN

Segmen baru lagi dari ben ashaari.

Macam bese, adalah yang nak diceritakan sikit.......)


1. Aku mula buat blog bulan Mac 2010 tapi yang aktif 'mengupdate' entry since Julai 2010......

2. Jumlah follower setakat entry ni ditulis .......239.....*harap2 akan bertambah lagi......*

3. Trafik harian ;everage dalam 150......kena rajin update dan BW selalu.....

4. Dalam sehari kebiasaannya 10 entry........paling kurang pun 3-6 entry (kalau balik kampung atau outstation dan problem dengan capaian tenet ; kuranglah update)

5. Satu blog yang aku sker baca (actually banyak, tapi Ben nak satu je)....BLOG ARDINIHUMAIRA


Okay siap. Pas tu tinggalkan url kat entry ni.....

4 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

awat ayu tak tahu ada segmen nie.
asyik tertinggal keretapi jer

tengkorakemas berkata...

InsyaAllah bakal bertambah lagi tu..he

happy blogging :D

nur berkata...

Azzey..
suke juga masuk segmen ben ni kan.. pastikan submit url kat post yg betul.. nur salah hantar semalam

JEMPUT KE BLOG:ALL IN ONE

Syafiq Rosli berkata...

all da best..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs