UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 21 Disember 2010

KEMBALI BEKERJA

Hari ni aku kembali bekerja macam biasa setelah 2-3 hari sakit mata. Semalam MC ; sakit mata dan demam sekali. Malas nak MC lagi. Aku gagahkan juga pegi keja. Sakit mata dah beransur okay. Cuma agak sensitif dengan cuaca panas.......Kat luar kena pakai spek hitam le jawabnya.Kat office kalau pakai jugak.....ada plak yang tak kenal nanti....hu3......

Dah breakfast? Aku tak sempat nak breakfast kat umah tadi. Bawak je ke office ; Air susu dan roti dengan sosej. Simple tapi yang penting berkhasiat....Heh3.......

Hari ni maybe tak de kesempatan sangat nak BW. Ada 2-3 orang member yang bercuti dan berkursus. Officemate aku yang preggie hari tu dah selamat bersalin hari Sabtu lepas. Dapat baby boy....Seronok dengar orang dapat baby. Semoga dia bahagia dengan kehadiran 'orang baru' tu bersama suami tercinta....:)

4 ulasan:

fairusmamat berkata...

Welcome Home.. Eh.. Welcome to office.. Keje jangan tak keje..

Mata Hati berkata...

kayy..selamat berkerja kembali. happy2 selalu time buat kerja^^

Fieza79 berkata...

selamat kembali bekeje..mesti mood maseh suam2 kan...

ardinihumaira berkata...

keja bebaik kak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs