UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 18 Disember 2010

AKTIVITI HARI CUTI .....TIDURRRRRRRRRRRRRR

Baru je terjaga. Sedap betul tidur cuaca sejuk2 macam nih........Actually pagi tadi dah terjaga dah . Lepas breakfast, BW dan update blog. Then pukul 11 tadi rasa ngantuk ; sambung tidur lagi.

Nampaknya aktiviti hari ni, tidur.......tidur.......dan tidur.........Hu3.Plan nak ke HARI-HARI rasanya bertukar kepada esok. Sebab my hubby masih tidur coz ngantuk sangat balik kerja pagi tadi.

My princess pun lepas solat Subuh tadi terus sambung tidur lagi. Kejap lagi nak kejutkan dia suruh mandi dan solat Zuhur plak.......Memang mentido jelah dibuatnya kalau dibiarkan........Heh3......


P/S: Berapa bnayak tidur daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............:)

1 ulasan:

mia berkata...

huwaa..bestnye tdozzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs