UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 16 Disember 2010

TAK ADA GORENG PISANG, CIKIDIS PUN OKAY JUGA.....:)

Dah 4:30 petang. Masa untuk pulangggggggggg........Yang masih bekerja tu jangan jeles ek. Takpe2 buat dulu keja tu pelan2, nanti siap le tu. Bila dah siap boleh le balik juga.

Anak2 dan suami atau isteri kat rumah mesti dah menunggu tu. Tak sabar2 tunggu ibu dan ayah mereka sampai ke rumah. Kalau ada bawak balik goreng pisang ke.....keropok lekor ke.......karipap yang baru digoreng panas2 lagi pun bagus juga. Sampai kat rumah boleh minum petang bersama. Kan mengeratkan lagi ikatan kekeluargaan tu.....Paling tak pun belikan le cikidis sesekali.....He3h......

Okay, aku stop dulu, dah ramai orang beratur kat thumbprint tu. Tak boleh lewat sangat, nanti jem plak.........*besele kat bandar Kajang ni kalau dah lewat petang.........*


P/S; Masa kecik2 dulu memang cukup sker makan cikidis.......hu3.....

10 ulasan:

fairusmamat berkata...

Sekali sekala bolehlah makan cikedis tu.. kalau selalu takut memudaratkan pulak.. Tak berkhasiat pon.. aku suka gak makan.. Sekali sekala.. :)

Izan Ishak berkata...

azzey, dah tua2 ni pun izan suka makan cikedis lagi...hehe

zulkbo berkata...

salam...
sesekali pekena cikedis ni
sedap juga..masa kecik dulu
reganya seposen jerk..sekarang entahlah..my Mrs selalu belikan sedozen untuk anak(stock) saya curi makan bila BW..he he

Lelaki Ini berkata...

dah besq pun suka makan cekedis la..
hehehe

eelobor berkata...

cam sama jer keinginan, baru jer nak singgah ke gerai goreng pisang yang femes kat samudera, gombak tapi tak meniaga la pulak.

Citarasa Rinduan berkata...

azzey..

ayu kan teringin nak makan keropok lekor yang pendek2..depa panggil losong eik..

sedap lah..

psst: azeey,malam nie tak ada entrylah..kemana menghilang nie>

ArELeEz berkata...

eh! td pakcik belikan org kopok chicken ring tiga posen tuh. sodap la plak! he3..

jeBateja berkata...

busan tul gi kajang....jem saja....kalau terpaksa..den suka naik motorsikal....leh cilok2...ahakz

azzey berkata...

Citarasa Rinduan:haah diaorang panggil losong.....saya pun sker....

p/s: x de menghilang....ada , tp lappy dah kena booking dgn my princess.....bila dia stop dah lewat mlm plak...ngantukssss.....hu3....tq Ayu...:)

ardinihumaira berkata...

pisang goreng dni beli hari2. makan tengok tv petang2 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs