UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 27 Disember 2010

AKU BALIK DULU....

Beberapa minit je lagi ke pukul 4:30. Mesti my hubby dah kuar dan on the way ke office ni untuk jemput aku. Hari ni ada driver yang menghantar dan menjemput. Rasa macam tuan besar plak…heh3….

Tapi untuk hari ni je. Esok kembali berdikari dan lone ranger. Hari ni sebab my hubby nak servis keta je tu yang aku tak leh nak bawak keta tu…

So, selamat meneruskan tugas hingga ke masa penamat ye kengkawan sume. Aku balik dulu…..hu3….

P/S: Jangan lupa offkan suis computer tu……hu3…..

5 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Selamat menyambung tugas di rumah....

ctpayong berkata...

switch off elektric kat office and switch on elektric kat umah...betollah tu kata ella. selamat bertugas.

sW33tdARLiNG berkata...

amboii syiok balik berjemput.... rasa cam romantik gitewww kaaan...


www.sw33tdarling.com

nur berkata...

Azzey, kadang selau je terdetik.. eh, dah tutup ke suis segala
ALL IN ONE

ardinihumaira berkata...

kat umah boleh rehat2 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs