UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 22 Disember 2010

BARU JE BREAKFAST ..

Baru lepas breakfast dengan roti sosej dan air teh'O' panas. Alhamdulilllah kenyang ; cukup lah untuk cover sampai lunch nanti. Makan heavy sangat pun nanti mengantuk plak. Bila perut dah kenyang mata pun jadi berat.....

So, eloklah breakfast dengan menu yang ringan je. Tapi lain orang lain selera ; lain citarasa. Kalu yang bekerja berat tu may be akan pilih menu yang agak bereat juga kannnnn......

Apa2 pun yang penting kita kena bijak dalammemilih makanan. Mesti seimbang dan berkhasiat. Selamat breakfast ye....(kepada yang belum lagi tu....hu3......)

4 ulasan:

Adii NakHeran berkata...

lambatnya breakfest,,,
ni nak masuk lunch dah ni,,
hehehe,,,
elok makan berat2x,,
cover smpai malam :))

ardinihumaira berkata...

dni makan roti sardin :D

eelobor berkata...

betul2, nak diet pun kena tahu makanan seimbang.... baru tak menjejaskan kesihatan

fairusmamat berkata...

Badan memerlukan tenaga yang seimbang dari makanan dengan apa kerja yang kita lakukan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs