UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 27 Disember 2010

TAK DAPAT BALIK WAKTU LUNCH..

Dah biasa balik rumah waktu lunch ; bila sesekali tak dapat balik memang tak selesa……Hu3…….Hari ni aku tak drive sendiri. My hubby yang anta. Coz dia nak pegi servis keta tu. Aku tak tau sangat hal2 servis nih ; yang aku tau start dan bawak je…..

Boring plak sorang2 kat office nanati. Ada gak yang tak balik ; tapi majority kawan2 aku balik. ……Sesekali kena lunch kat office le jawab nye…..:(

3 ulasan:

KizZ berkata...

Alaa xpe xpe..skali skala apa salahnya..kan kan kan..

Jom skodeng,
Kami Hannah Montana

fairusmamat berkata...

Apa lagi.. Makan kat kedai je la..

ardinihumaira berkata...

;) makan kat kedai tak pe kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs