UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 27 Disember 2010

SELAMAT MENJAMU SELERA..

Sementara nak tunggu waktu solat Zohor .....aku BW sekejap. Nak tido tak selesa plak kat office nih. Cuba gak pejam2 mata, tapi tak mau plak tidonya....hu3......

Mesti ada yang tengah makan sekarang ni .....may be makan sorang2....dengan member2 office .....tak pun dengan family kat umah. Aku je yang tak dapat nak balik lunch hari ni.....hu3.......Anyway selamat menjamu selera.

Dan mulakan dengan Bismillah....sudahi dengan alhamdulillah....:)

6 ulasan:

mekchu berkata...

ada nk tambah... makan selepas lapar.. berhenti sebelum kenyang.. nnti takut lolap.. hahaha

Mazlina Mokhtar berkata...

huhuhu.. belum mkn lagi nih.. masa nih tgh ramai org, mls nak turun.. tgh BW jer nih.. hohoho

d_LA berkata...

ada yg x trn lunch..dla yg x lunch..hehe..time ni bw sambey wat keje..

mummysyafie berkata...

hari ni lunch kat subway..sekarang ni leh la lunch ngan kekawan. nanti anak masuk darjah 1, kena amik anak balik sekolak lak

eelobor berkata...

azzey: sedap nyer makan tengahari kat umah nie. hehehehe, makan lak bertemankan mama lak tuh. perghhh, terus berselera nak tambah

azzey berkata...

eelobor: saje je bikin org panassssssssss je nih...huh! gerammmmm nih......he3.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs