UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 15 Disember 2010

MEMENUHI UNDANGAN ; JANGAN ASYIK KOMPLEN

Esok dah Khamis..Esoknya lagi Jumaat ; hari yang paling best untuk orang2 yang bekerja....heh3.....sebab masa kerja yang tak begitu panjang.

Tapi ni bukan nak citer tentang kerja hari Jumaat ; cuma nak kongsi hujung minggu ni dan minggu yang seterusnya ada saje jemputan kawen. Kawan2 kat office dan juga kengkawan lama. Actually tuan rumah memang mengharapkan kedatangan kita ; tapi kalau tak mampu nak pegi semua cukuplah memenuhi undangan setakat yang termampu.

Tapi kalau dah pegi tu jangan pulak nak komen macam2.....pelamin tak cantiklah......kaler baju tak matchinglah......kari kurang sedaplah......tak de cenderahati speciallah....dan macam2 'lah' lagi lah.....hu3......

Kita pegi dengan ikhlas. Orang dah bagi makan pun dah kira syukur sangat. Rezeki tu......



P/S: Ada kenduri kat Ipoh 26hb ni.......My hubby's fren. Tak tau lagi pegi ke tidak.........18 hb ni undangan kat Sg Besi (dekat je).......

4 ulasan:

jeBateja berkata...

jemput jugak ke kenduri jebat....ahakz....bini no 2...ahakz...
Gurau jerk...ahakz

Citarasa Rinduan berkata...

Ayu tiada undangan.
tapi tak suka kalau terdengar orang komlen ttg majlis kawin orang..lantak lah..citarasa mereka, duit mereka...
siapa kita?...tetamu jer

nur berkata...

Azzey
dah lama tak ke kenduri.. Jemputan ada cuma tak peluang

JEMPUT KE BLOG:ALL IN ONE

ArELeEz berkata...

alaa.. bese la.. dah namenye pun mulut.. kalau xkomplen xsah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs