UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 22 Disember 2010

CARRY FORWARD CUTI KE TAHUN DEPAN ..

Baru je lepas KEY IN baki cuti untuk dibawa ke tahun hadapan ke dalam sistem Hrmis. Yelah sekarang kan semua pun nak online.......Adelah 2 hari lagi yang boleh aku 'carry forward' kan.So, plus dengan Cuti Tahunan untuk tahun depan adelah 22 hari cuti aku nanti.

Cuti kena arrange. Yang penting bila ada kecemasan jangan sampai tak de cuti dah nak diambil.....


8 ulasan:

Adii NakHeran berkata...

hehe,,, best2x,,,
buat skli pengisytiharan harta,,
hahaha,,

Rinna berkata...

Wah.. dah leh carryforward cuti..bagus laa tuh.. kat ofis sini lum bukak lagik sistemnya.. :)

aNaYaNa berkata...

beshyer ader banyak cuti..
cni nak cuti pon payah..:(

♥ manje ♥ berkata...

salam azzey

kita cuma 'carry forward' sehari aje
cuti yg lain abis di gunakan... hehe

eelobor berkata...

saya lak, tahun nie paling banyak ambik cuti tahunan, hampir 30 hari. balance ada lagi, tak tahu nak forward atau abis kan jer minggu depan

fairusmamat berkata...

Aku punya cuti berlambak2 tak habis. Carry forward bertambah banyak. Pastu masuk lagi kat GCR..

Lina berkata...

hehehe hrmis...hrmis...hrmis...kekadang pening gak

ardinihumaira berkata...

dni cuti sebulan ni kak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs