UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 16 Disember 2010

KENAPA DENGAN BROADBAND HARI NI ???

Ada ke kengkawan yang ada masalah macam aku.....Broadband dalam 2-3 jam problem. Line macam nampak penuh tapi tak boleh access internet.

Asyik klik je yang kuar 'PROBLEM LOADING PAGE'. Memang tak boleh nak online langsung.Sakitnya hati aku. Ade ke yang tempuh masalah sama macam aku?

P/S: Inipun guna office punya PC....Tapi kalau kat umah takkan nak angkut balik sekali.....Tak penah jadi cam gini sampai tak boleh online langsung ; sebab nampak line tu ada. Kenaap ek?

4 ulasan:

M I A J A M A L U D D I N berkata...

sama lah... wawawawa..

M I A J A M A L U D D I N berkata...

sama lah... wawawawa..

kakchik@ella berkata...

kdg-kdg mmg camtu azzey. sakit ati, kan.

eelobor berkata...

dah cakap tukar kepada wimax

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs