UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 27 Disember 2010

AZAM BARU ; SENAMROBIK

Lenguh2 kaki masih terasa penangan senamrobik petang tadi. 1 jam yang berbaloi2. Berpeluh2 dibuatnya lepas senamrobik tadi. Tapi best. Next week mesti aku join lagi ; azam baru di tahun baru......Senamrobik salah satu aktiviti minggaun yang diharuskan! Hu3......

Kalau tak aku just joging kat kawasan umah je. Tapi tak best joging tak berteman. Senamrobik best coz ramai2. Kelakar tengok macam2 step yang boleh dilihat hasil peserta2 senamrobik on the spot. Tapi tak kisahlah......yang penting sume sporting.....

Paling best poco2 dan chicken dance.......Memang enjoy.......


P/S: Semangat nak bersenamrobik coz my princess temankan.......Officer aku plak kata .....'dah boleh jadi kawan'.....aku senyum meleret je......heh3......

5 ulasan:

erienz berkata...

azam kena kuat ni nak bersenamrobik...bilalah erin lak nak bersenam...

nur berkata...

Selamat bersenam ye.. Azzey menri gak ke
ALL IN ONE

ArELeEz berkata...

poco2 ngan chicken dance nie dah jadik cam tarian/senaman org gomen dah kan?

azzey berkata...

Areleez: tau x pe...majoriti org gomen sker terror chicken dance!

ardinihumaira berkata...

kak, kalau senamrobik kan jangan tinggal lelama... macam dni, aktif senamrobik 4 tahun. pastu masuk uni dni break dekat setahun, lengan jadi besauuuu uhuuu... nak kasi lengan dengan peha turun balik susah... kena senam robik tiap2 minggu macam dulu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs