UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 27 Disember 2010

LUNCH DENGAN NASI DAN GULAI NANGKA …….ALHAMDULILLAH

Baru lepas lunch. Ha3…dah pukul 3 lebih baru nak lunch…….Yelah sebab tadi aku tak balik umah ; so my hubby just tapaukan je aku nasi ngan Gulai Nangka, Ayam goreng dan telur masin. Makan plak dengan kicap Kipas Udang ; yang jadi favourite aku tu…..Memang sedap….

Alhamdulillah nak sambung kerja semula. Yelah kan waktu kerja ni ; macam aku citer pagi tadi. Kita ni pekerja yang diamanahkan dengan tanggungjawab dan dibayar upah. So kenalah laksanakan tanggungjawab sebagai pekerja tu….:)


P/S: Tak lama lagi pukul 4:30 petang. Dah boleh balik……..Plan nak join senamrobik petang ni kat office, tapi teringat nak belikan kain sekolah untuk my princess plak….

2 ulasan:

Kancilbiru berkata...

woh dengar pun dah macam sedapnya....huhuhu

ArELeEz berkata...

kicap kipas udang dah ade yg pirate! sila b'hati2 semasa m'beli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs