UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 28 Disember 2010

ITULAH PENANGAN KERJA LAST MINUTE !

Bila kita sibuk2 discuss ‘dia’ sibuk dengan ‘dunia’ dia sendiri. Cakap berapi2 ; macam banyak sangat ilmu ….macam tau semua perkara.

Sekarang ‘dia’ jugalah yang macam tikus …senyap je. Buat kerja pun dah tak tentu hala. Yelah orang lain sume dah submit ; 'dia' je yang sibuk buat keja last minute! Sumenya serba tak kena ….sumenyer serba tak betul belaka.

Dah orang kata jangan suka buat kerja last minute ; tapi last minute itu juga yang ‘dia’ suka….Sudahnya kepala sendiri yang sakit ….hu3……


P/S: Itu sebab jangan suka kerja bertangguh. Buat sikt..lama2 siap juga. Daripada nanti2…sudahnya tak siap langsung….

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

bia dia senyap sket wat keje tu :) kalo tak, mesti dia tak duk diam hehe.. memang bahaya keje last minute..

eelobor berkata...

standard ISO ler tuh, mana2 tempat pn ada golongan cam tu

fairusmamat berkata...

Mengumpat siapa la ni.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs