UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 27 Disember 2010

LAGI2 SKT …

Hampir 4 jam ; sejak pukul 8 pagi tadi asyik mengadap SKT je. Dah le yang submit dulu ada yng nak kena betulkan ; line plak pagi2 ni lembap gilerrrrrrrr…….Dah naik pening mata aku ni tengok borang SKT

Akhirnya setelah berhempas pulas selama lebih kurang 4 jam ; siap juga SKT aku. Aku dah pun pass pada officer aku. Kalau boleh dah tak nak tengok borang tu lagi kat atas meja nih….Dah naik pitam aku tengok borang SKT tu….hu3….

6 ulasan:

Miecyber berkata...

Sabar Kak....

eelobor berkata...

ala copy paste yang tahun lepas jer. edit2 sker jer lagi

ainnoraini berkata...

saye dah isi...tulis jer ape yg patut...harap2 ok...

sahromnasrudin berkata...

aiiittt..bukan la nie semua kne pakai HRMIS ke???

azzey berkata...

shahromnasruddin: dua2 kena buat. hrmis pun buat borang pun kena isi....:(

fairusmamat berkata...

SKT bikin SaKiT hati ke..? :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs