UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 24 Disember 2010

NAK MAKAN LAKSA ..

Rasa macam teringin nak makan laksa le plak malam nih. Tapi aku mesti tak pernah habis kalau makan semangkuk sorang ; kena share dengan my princess nih. Kebetulan my princess pun sker makan laksa.

Memang aku tak masak pun malam nih. Petang tadi goreng nugget dan bancuh Milo 'O' panas je untuk minum petang.....

Korang dah makan malam? Makan ape? Laksa juga ke....?....hu3....

5 ulasan:

mekchu berkata...

laksa tak habis sepinggan? oh, seronok nya kalau dpt keluar makan laksa ngan azzey.. hehehe..

lapar laa.. tiba2 teringat laksa time2 sejuk ni..

mzhany berkata...

azzey, besh jugak mkn laksa mlm2 kan...hany ngn MZ mkn mlm ngn bihun je. sbb lapoo msk benda senang n cepat ;)

uncle berkata...

singgah kuala perlis nanti uncle belanjer laksa nak tak? hihihi

azzey berkata...

uncle: alaaaaaaa....rugi saya pegi bulan 6 ari tu ke kuala perlis belum knl ngan uncle lagi.....klu x mesti dpt mkn laksa free.....:)

ardinihumaira berkata...

laksa fav dni :D makan masa bila pun layan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs